Added value

Click an icon to see what it means

Acoustic comfort

Recycling facilities

Bicycle recks

Garage with bike racks

Locker rooms and showers for cyclists

Easy access to public transport

Service points / retail

Outdoor gym

Canteen lunch bar

Access control

24-hour security, CCTV monitoring

Modern technologies that improve your living standards will be associated at Park Rozwoju with natural comfort enhancement planning and structural solutions. The Park's layout resembles a layout of a small town: straight-line roads lead from the main square, with a water cascade rustle, to the main reception desks and further to the internal courtyards. From the west, the buildings constitute a dense setback. The lower floors of that section comprise of service rooms, storage locations, and raised garage floor. From the east, the complex will open towards greenery. Good additional lighting is guaranteed with the buildings' orientation, adapted to natural light conditions, cascade development and broken facade line. Every piece is a part of a logical wLobbies - together, they contribute to your comfort.